نوشته‌ها

مهاجرت به اروپا از طریق ویزای طلایی پرتغال

به دنبال اصلاحات اخیر قوانین و مقررات مهاجرت پرتغال اکنون مهاجرت به اروپا از طریق ویزای طلایی پرتغال امکان پذیر شده است  . دپارتمان مهاجرت موسسه حقوقی بین المللی اریکه عدل در راستای رسالت خود که همانا فراهم کردن بهترین و مناسب ترین راهها جهت اخذ اقامت اروپا برای هموطنان ایرانی می باشد ، اکنون با توجه به آخرین اصلاحات قوانین و مقررات مهاجرت کشور پرتغال ، پیشنهاد ویژه ای در زمینه سرمایه گذاری و مهاجرت به اروپا از طریق اقامت پرتغال ارائه می کند .

 

مجوز اقامت ( مهاجرت به پرتغال ) برای فعالیت های سرمایه گذاری (PIPA) که از هشتم اکتبر ۲۰۱۲ با اصلاحات سال ۲۰۱۵ در پرتغال به تصویب رسید به اشخاص خارجی اجازه می دهد که در پرتغال سرمایه گذاری نمایند و مجوز اقامت پرتغال را  بدست آورند.

اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری که عمدتاً تحت عنوان ویزای طلایی (Golden visa) از آن یاد می شود، یکی از جذاب ترین برنامه های مهاجرت به اروپا برای سرمایه گذاران بین المللی است. این برنامه در عین حال که بسیار ساده و شفاف است، پروسه حقوقی و قانونی مشخص و قابل اعتمادی دارد.

مهاجرت به اروپا از طریق ویزای طلایی پرتغال برای کسانی که به دنبال اخذ ویزای شنگن هستند نیز فرصت بی نظیری محسوب می شود . در اکثر برنامه های مهاجرت متقاضیان پس از اخذ مجوز اقامت باید درخواست جداگانه ای برای صدور ویزای شنگن به دولت مربوطه تقدیم نمایند . لیکن در  فرصت مهاجرت به اروپا از طریق ویزای طلایی پرتغال ، نیازی به درخواست جداگانه برای ویزای شنگن نیست و متقاضی به محض بدست اوردن مجوز اقامت پرتغال خود به خود دارای ویزای شنگن نیز خواهد بود .

مزایای مهاجرت به اروپا از طریق ویزای طلایی پرتغال

دارنده ویزای طلایی پرتغال (مجوز اقامت برای سرمایه گذاران خارجی) مزایای بسیار فوق العاده ای دارد از جمله این مزایا:

  • مجوز ورود به خاک پرتغال بدون نیاز به ویزای جداگانه
  • سفر آزادانه به حوزه کشورهای شنگن بدون نیاز به ویزای جداگانه (حوزه کشورهای شنگن از ۲۶ کشور اروپایی تشکیل شده است)
  • مجوز زندگی و کار در پرتغال
  • حداقل اقامت و ماندن در پرتغال (دارنده ویزا تنها باید ۷ روز در سال اولیه کسب ویزای طلایی در پرتغال بماند. در سالهای بعدی تنها ۱۴ روز باید در پرتغال اقامت داشته باشد.
  • خانواده دارنده ویزای طلایی نیز به سادگی می توانند در کشور پرتغال به وی بپیوندند. این اعضای خانواده شامل همسر، فرزندان زیر ۱۸ سال، پدربزرگ، مادر بزرگ و ….
  • دارنده ویزای طلایی پرتغال پس از گذر ۵ سال اقامت موقت با رعایت شرایط قانونی می توانند اقامت دائم را بدست آورند.

 

برای آگاهی از جزئیات کامل برنامه مهاجرت به اروپا از طریق ویزای طلایی پرتغال به دپارتمان مهاجرت موسسه حقوقی اریکه عدل و سپس به صفحه ویزای طلایی کشور پرتغال ( مهاجرت به پرتغال ) مراجعه بفرمایید .