نوشته‌ها

گرفتن اقامت لتونی از طریق ثبت شرکت

در این پست ، دپارتمان مهاجرت اریکه عدل قصد دارد ، طریقه گرفتن اقامت لتونی از طریق ثبت شرکت تشریح کند . مجموعه هزینه های این روش حدود ۶۰ هزار یورو بوده و اخذ ویزای شنگن نیز از این طریق میسر می باشد .

جمهوری لتونی ( لاتویا ) یکی از کشورهایی است که برنامه های سرمایه گذاری مهاجرین را در دستور کار خود قرار داده است . یکی از راههای مهاجرت و گرفتن اقامت لتونی سرمایه گذاری تجاری ( کسب و کار ) یا ثبت شرکت در لتونی است . مجوز اقامتی که در لتونی صادر می گردد در اکثر کشورهای اروپایی ( کشور های حوزه شنگن ) معتبر می باشد . به عبارت دیگر اخذ ویزای شنگن از راه ثبت شرکت در لتونی میسر می باشد . اشخاصی که موفق به اخذ اقامت لاتویا از طریق سرمایه گذاری شده اند می توانند به طور آزادانه در حوزه کشورهای شنگن مسافرت کنند و تا بازه زمانی ۹۰ روز در این کشورها اقامت داشته باشد .

گرفتن اقامت لتونی از طریق ثبت شرکت ، مهاجرت به لتونی از راه ثبت شرکت ، اخذ ویزای شنگن از راه ثبت شرکت در لتونی

شرایط اساسی گرفتن اقامت لتونی

متقاضی مهاجرت به لتونی از راه ثبت شرکت  ( به همراه همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود ) می تواند در فرض وجود شرایط زیر نسبت به دریافت اقامت لتونی اقدام نماید :

  • شخص باید یک کسب و کار قانونی و مشروع در قالب یک شرکت تجاری راه اندازی نماید و حداقل ۵۰ هزار یورو در آن کمپانی سرمایه گذاری نماید .
  • مبلغ ۱۰ هزار یورو به دولت لتونی پرداخت نماید . ( این مبلغ فقط یک بار اخذ می شود )

برای حفظ مجوز اقامت لتونی ، شرکت تازه تاسیس به این منظور باید حداقل ۳۳۰۰ یورو مالیات ماهیانه پرداخت نماید . این مالیات شامل کلیه عناوین مالیاتی می شود که شرکت تاسیس شده در حوزه فعالیت هایش مشمول آن است . از قبیل مالیات بر درآمد ، ارزش افزوده ، بیمه تامین اجتماعی ، مالیات بر درآمدهای شخصی کارکنان شرکت و ...

در هر شرکتی که به منظور گرفتن اقامت لتونی ثبت می گردد ، تا ۱۰ نفر می توانند سرمایه گذاری نمایند به شرطی که سرمایه هر کدام حاقل ۵۰ هزار یورو بوده و هزینه ۱۰ هزار یورویی را نیز به دولت پرداخت نمایند . نکته قابل توجه این است که تعداد سرمایه گذاران در شرکت میزان مالیات پرداختی را تحت تاثیر قرار نمی دهد ( همان ۳۳۰۰ یورو ) . این مبلغ حداقلی ، حتی با فرض افزایش تعداد سرمایه گذاران در شرکت تغییری نمی کند .

گرفتن اقامت لتونی از طریق ثبت شرکت برای همسر و فرزاندان

همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال متقاضی اقامت لتونی که سرمایه گذار اصلی می باشد به صورت خودکار مجوز اقامت دریافت می کنند چرا که خانواده سرمایه گذار محسوب می شوند . دارنده مجوز اقامت لاتویا از حقوق بسیار زیادی برخوردار می باشد . در مقام بیان این حقوق می توان به حق استفاده از تحصیلات رایگان در لتونی اشاره کرد .

در خصوص گرفتن اقامت لتونی از طریق ثبت شرکت نکته قابل عرض این است که انتخاب حوزه و موضوع کسب و کار به طور کامل بر عهده سرمایه گذار است . این حوزه می تواند معاملات املاک باشد ، تولید صنعتی ، تجارت ، حمل و نقل ، دانش آی تی و یا هر چیز دیگری باشد .

برای ثبت درخواست اقامت لاتویا شخص سرمایه گذار یا باید یک شرکت جدید تاسیس کند یا اینکه به میزان مبلغ مورد نیاز در یک شرکت دیگر که از قبل موجود بوده است سرمایه گذاری نماید .

نکته قابل توجه این است که خرید سهام یک شرکت سهامی عامل در لاتویا از شخص ثالث به میزان سرمایه مورد نیاز (۵۰ هزار یورو ) ، موجب صدور اقامت شخص سرمایه گذار نمی شود .

موسسه حقوقی بین المللی اریکه عدل از طریق دپارتمان تخصصی مهاجرت ، با توجه به اینکه در ریگا پایتخت لاتویا دارای دفتر ثابت می باشد ، میتواند نیازهای شما را به صورت کامل در خصوص گرفتن اقامت لتونی از طریق ثبت شرکت  در کشور لتونی پوشش دهد .

دپارتمان تخصصی مهاجرت اریکه عدل

تفاوتهای اقامت با تابعیت ، شرایط و مزایا

اکثر افراد تصور می کنند اقامت (Residency) با تابعیت (Citizenship) مفهوم یکسانی دارد در حالی که چند تفاوت بنیادین و اساسی میان تابعیت و اقامت وجود دارد .  کسی که تابعیت کشوری را دارد اصطلاحاً تبعه ان کشور و کسی که اقامت کشوری را دارد اصطلاحا مقیم آن کشور نامیده می شود . در این پست به بیان تفاوتهای اقامت با تابعیت می پردازیم .

تفاوتهای اقامت با تابعیت

تبعه یک کشور ، ملت یا ایالت حقوق و مزایایی دارد که برای مقیم آن کشور مقرر نشده است . تبعه هر کشوری می تواند این اطمینان را داشته باشد که هیچ وقت تابعیت و سایر حقوق از او گرفته نمی شود و این وضعیت همیشه برای او محفوظ است. تابعیت می تواند به فرزندان شخص تبعه به ارث برسد حتی اگر خارج از آن کشور به دنیا بیایند .

در خصوصو تفاوتهای اقامت با تابعیت باید دانست که اما کسی که اقامت کشوری را دارد و اصطلاحا مقیم آن کشور است چنین حقوق مسلمی ندارد. وضعیت اقامت شخص مقیم به قوانین کشور محل اقامت بستگی دارد . اقمت به دو نوع اقامت موقت و اقامت دائمی منقسم می شود . هر کدام از این انواع اقامت تعهدات ف مسئولیت ها و حقوق مختلفی را برای شخص مقیم به ارمغان می آورد . برخی کشور ها مانند انگلستان حتی از واژه اقامت استفاده نمی کنند و در قبال آن از عبارت "حق ماندن غیر محدود " استفاده می نمایند.

تمدید مجوز اقامت برای افراد مقیم یک امر معمول است . آنها بایستی برای تمدید اقامت خود اثبات کنند که مطابق قوانین رفتار نموده اند . این قوانین ممکن است حفظ شرایط اولیه مربوط به سرمایه گذاری ، حفظ سلامت جسمی و دوری از سابقه کیفری و حضور فیزیکی در کشور مربوطه باشد .

این موضوع که چند وقت به چند وقت باید مجوز اقامت تمدید شود و چه شرایطی باید فراهم باشد ، به کشور صادر کننده مجوز و قوانین و مقررات آن بستگی دارد .  برخی کشور ها  پس از سپری شدن یک بازه زمانی مشخص ، مثلا ۵ سال ، از مهاجرین درخواست می کنند مجددا شرایط لازم را اثبات نمایند ، شرایطی همچون ادامه سرمایه گذاری ، حفظ سلامت فیزیکی ، و مهم تر از همه اثبات این موضوع که قرار نیست تازه واردان باری شوند بر دوش جامعه .

برخی کشورها همچون جزیره قبرس ، دوره زمانی اقامت ندارند ، سرمایه گذاران موفق در یک پروسه واحد و در طول چند ماه به تابعیت این کشور در می آیند .

افرادی که دارای ارزش بالای سرمایه خالص می باشند و قصد مهاجرت دارند و یا به عبارت دیگر قصد دریافت ویزای طلایی را در سر می پرورانند بایستی تفاوتهای تابعیت و اقامت ، شرایط و ملزومات پذیرش و همچنین قوانین و مقررات کشور مقصد را درک کنند .

تفاوت تابعیت و اقامت ، تفاوت اقامت با تابعیت ، تفاوتهای اقامت با تابعیت

اخذ اقامت یک کشور

اگر بخواهید تفاوتهای اقامت با تابعیت را بهتر درک کنید بد نیست که شرایط اخذ اقامت را مرور کنیم . اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری زمانی حاصل می شود که متقاضی مهاجرت و خانواده تایید شده وی ، دارای شرایط مشخصی بوده و به اصطلاح صالح شناخته شوند . این شرایط در هر کشور متفاوت است لیکن در برخی حوزه ها می توان نقاط اشتراکی پیدا کرد :

  • برخورداری از میزان مشخص ارزش خالص دارایی
  • سرمایه گذاری میزان مشخصی پول در شرکتها و موسسات تایید شده و ادامه این سرمایه گذاری تا زمانی که برنامه سرمایه گذاری مقرر نموده است .
  • برخورداری از سلامت جسمی و همچنین پاک بودن سابقه کیفری افراد .
  • پذیرش در ازمون های فرهنگی و زبان
  • پرداخت کلیه هزینه ها و کارمزد های دولتی پروسه مهاجرت
  • تهیه کردن اسناد و مدارک در فرمت های تعیین شده و اثبات این موضوع که شرایط لازم مهیا می باشد .

اخذ تابعیت یک کشور

برای درک صحیح تفاوتهای اقامت با تابعیت بررسی شرایط اخذ تابعیت خالی از لطف نیست . اغلب کشورهایی که مهاجرت به انها از طریق سرمایه گذاری امکان پذیر است در صدد هستند تا کارآفرینان و کسانی که ارزش خالص دارایی انها بالاست به خود جذب کنند . در این راستا این کشورها به افرای که اقامت دریافت داشته اند این اجازه را می دهند که به تابعیت آن کشور در بیایند . در اغلب پرونده ها ، تابعیت پس از مدت مشخصی که از اقامت بگذرد ، اعطا می گردد . بعلاوه کشور قبرس که در بالا در خصوص آن بحث گردید ، سایر کشورهایی که اصطلاح اقامت را کنار گذاشته اند مانند کشور گرنادا ، آنتیگوا و باربودا  در چند هفته تابعیت را به مهاجرین اعطا می کنند .

افراد مقیم بسیاری از کشورها می توانند بلافاصله پس از صدور مجوز اقامت به سایر کشورها مسافرت کنند . این موضوع برای افرادی که می خواهند به کشورهای حوزه شنگن سفر کنند بسیار با ارزش است . افراد مقیم می توانند در کشور مورد نظر خود زندگی کنند ، کار کنند و تحصیل نمایند ، علاوه بر این اگر کشور مقصد ،  معاهدات بین المللی با کشورهای دیگر داشته باشد ، افراد مقیم نیز از مزایای آن برخوردار می گردند.

گذشته از مطالب فوق ، نکته برجسته در بیان تفاوتهای اقامت با تابعیت این است که افرادی که دارای تابعیت می باشند از کلیه حقوق و مزایای افراد مقیم برخورداند ،علاوه بر این  آنها می توانند :

  • رای بدهند .
  • از دولت شکایت کنند و یا از آن کمک بخواهند .
  • از حمایت های بین المللی کنسولگری و سفارت کشور استفاده کنند .
  • به عنوان عضو هیات ژوری در دادگاه حاضر شوند .
  • در ادارات دولتی مشغول به کار شوند ( لازم به ذکر است که در برخی کشور ها لازم است که اشخاص برای پست های مهم در آن کشور زاده شده باشند )
  • بسیار ساده تر اسپانسر افراد دور فامیل شوند و برای آنها اقامت بگیرند .
  • مشمول قوانین مالیاتی منعطف تری هستند .

در بحث بررسی تفاوتهای اقامت با تابعیت ، بزرگترین برتری تابعیت این است که تبعه ها می توانند تابعیت را به ارث بدهند به این مفهوم که فرزندان آنها تابعیت آن کشور را دارا خواهند بود .

در هر صورت جزئیات بسیار فراوانی در خصوص اقامت و تابعیت در کشورهای مختلف ممکن است در تصمص شما برای مهاجرت تاثیر گذار باشد . تنها راه اطمینان و آگاهی کامل برای تصمیم گیری و انتخاب کشور مقصد ، مشورت با متخصصین امر در دپارتمان تخصصی مهاجرت موسسه حقوقی بین المللی اریکه عدل می باشد .

دپارتمان تخصصی مهاجرت اریکه عدل

اقامت الکترونیک استونی

اقامت الکترونیک چیست ؟

اقامت الکترونیک عبارت ست از اینکه یک دولت در محیط بین المللی ، به صورت کاملا قانونی اقدام به ارائه اسناد هویتی کشورش به متقاضیان از سرتاسر دنیا می کند (هویت دیجیتال) .

این موضوع سبب می گردد تا افرادی که بواسطه تابعیتشان در محیط تجاری بین المللی با محدودیت مواجه هستند (ماننده ایرانی ها ) بتوانند شرکت بین المللی ثبت کنند و به صورت آنلاین شرکتشان را اداره کنند و از این طریق به کسب و کار بین المللی بپردازند .

جمهوری استونی به عنوان اولین کشور در دنیا اقدام به ارائه اقامت الکترونیک می نماید .یک هویت دیجیتال برای هر کسی در هر جای دنیا که قصد راه اندازی کسب و کاری مستقل از مکان جغرافیایی را داشته باشد.

اقامت الکترونیک علاوه بر موارد بالا سبب تسهیل دسترسی به خدمات امن و آسان الکترونیک در کشور مقصد می گردد .برخورداری از این خدمات موجبات افزایش اعتماد طرفین تجاری شما را فراهم خواهد آورد.

اختیارات شخص دارای اقامت الکترونیک :

  • امضای دیجیتال اسناد و قرارداد ها
  • بررسی صحت و اعتبار اسناد و قراردادهای امضا شده
  • انتقال اسناد و مدارک به صورت امن و محرمانه
  • تاسیس شرکت آنلاین با هوست استونیایی ( جهت تاسیس این شرکت بایستی یک آدرس فیزیکی در استونی داشته باشید . وکلای ما در این امر به شما یاری خواهند رساند)
  • مدیریت شرکت از هر جای دنیا به صورت آنلاین
  • استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک و انتقال پول به هر جای دنیا ( در حال حاضر افتتاح حساب بانکی در استونی نیازمند یک بار مراجعه شما به بانک مربوطه می باشد . با این حال شما عزیزان می توانید توسط خدمات افتتاح حساب بانکی ما در اروپا این کار را به صورت غیر حضوری انجام دهید )
  • انجام امور مالیاتی استونی به صورت آنلاین ( اقامت الکترونیک خود به خود سبب ایجاد پرونده مالیاتی نمی گردد . جهت ایجاد کد مالیاتی و مدیریت آن بالاخص جلوگیری از تعلق مالیات مضاعف می بایستی حتما از مشاورین مالی ما کمک بگیرید)

کلیه این امکانات که برای چند دهه برای شهروندان استونی فراهم بوده است اکنون برای کسانی که اقامت الکترونیک اخذ می کنند نیز در دسترس است . استونی مفتخر است که پیشگام ایده کشور بدون مرز بوده است.

کارت هوشمند مقیم الکترونیک

شخص مقیم الکترونیک یک کارت هوشمند دریافت می کند که امکانات زیر را برای وی به ارمغان می آورد :

  • شناسایی دیجیتالی جهت استفاده از خدمات امن مالی و تجاری
  • امضای دیجیتال اسناد و مدارک
  • بررسی صحت و اعتبار اسناد و قراردادهای امضا شده
  • استفاده از خدمات اسناد محرمانه و محافظت شده

کارت هوشمند اقامت الکترونیک استونی

امضای دیجیتالی که در بالا از ان یاد شد ارزش قانونی معادل با امضای دست نوشته دارد . همچنین این کارت هوشمند همانند آن است که طرف تجاری شما ، شما را از نزدیک دیده و احراز هویت کرده است . این مساله سبب می گردد مشکل بی اعتمادی میان تجار مرتفع گردد.

دقت بفرمایید که اقامت الکترونیک ، به معنی کسب تابعیت کشور استونیا یا حق ورود به این کشور یا اتحادیه اروپا نیست. در واقع این نوع اقامت ،  یک ابزار تجاری جهت تسهیل کسب و کار بین المللی است . به عبارت دیگر این کارت هوشمند نشان هویت فیزیکی فرد نیست و نمی توان از آن به عنوان سند مسافرت استفاده نمود .

در صورتی که قصد مهاجرت به اروپا را دارید ، می توانید از خدمات دیگر ما همچون مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و یا مهاجرت از طریق ثبت شرکت  استفاده نمایید.

نکات مهم در خصوص اقامت الکترونیک

اقامت الکترونیک استونی ، سبب اعطای تابعیت ، اقامت دائم یا موقت در این کشور ، حق ورود به استونی و یا اتحادیه اروپا و مالیات اقامت و ... نخواهد بود . کارت هوشمند اقامت الکترونیک استونی ، مدرک فیزیکی نشانگر هویت و ابزار مسافرت محسوب نمی شود . اقامت الکترونیک ویزا نیست و تکلیف اخذ ویزا را ساقط نمی کند .

بازدیدکننده گرامی :

متن فوق حاصل تلاش و تحقیق نویسندگان گروه وکلای بین المللی اریکه عدل می باشد ، صمیمانه خواهشمندیم در صورت استفاده از آن در متون تحقیقی خود ، به مالکیت ادبی اثر ارج نهاده و حتما منبع را نیز ذکر بفرمایید . سپاسگذاریم.

سوالات خود را در خصوص این سرویس در بخش مشاوره حقوقی آنلاین مطرح بفرمایید .