نوشته‌ها

اخذ ویزای تمکن مالی اسپانیا ( ویزای توان مالی )

یکی از راههای مهاجرت به اروپا ، اخذ ویزای تمکن مالی یا همان ویزای توان مالی Wealth Visa  می باشد . در این پست به بررسی یکی از خدمات دپارتمان مهاجرت اریکه عدل در خصوص ویزای تمکن مالی اسپانیا یا همان ویزا توان مالی اسپانیا خواهیم پرداخت .  موسسه حقوقی بین المللی اریکه عدل با همکاری شرکت حقوقی Strong Abogados در بارسلونا ی اسپانیا ، بهترین و مطمئن ترین خدمات مهاجرت از طریق اخذ ویزای تمکن مالی را به هموطنان عزیز ارائه می دهد . با ما همراه باشید .

اخذ ویزای تمکن مالی اسپانیا ( ویزای توان مالی ) ، ویزای توان مالی اسپانیا ، ویزای تمکن مالی اسپانیا

معرفی ویزای تمکن مالی اسپانیا  ( ویزای توان مالی )

ویزای تمکن مالی اسپانیا نوعی برنامه مهاجرتی در بستر قوانین و مقررات اسپانیا است که به موجب آن به اشخاص متقاضی با میزان ثروت مشخص ویزای اقامت اعطا میگردد . هدف ویزای تمکن مالی اسپانیا فراهم کردن یک راه حل مطمئن برای کسانی است که علاقه دارند در اسپانیا زندگی کنند .

فرقی نمی کند که این اقامت برای ۶ ماه باشد یا برای آینده نامشخص . ذکر این نکته ضروری است که همانطور که از نام ویزای تمکن مالی اسپانیا ( ویزای توان مالی ) بر می آید ، این برنامه بیشتر مناسب کسانی است که از پشتوانه مالی کافی به اندازه ای برخوردار هستند که بتوانند بدون اشتغال در اسپانیا امورات خود را بگذرانند .

 

شرایط اخذ ویزای تمکن مالی اسپانیا

ویزای تمکن مالی اسپانیا هم به مانند هر برنامه مهاجرتی دیگر شرایط و ضوابطی دارد و شخص متقاضی باید اسناد و مدارک مربوطه را ارائه کند . سرفصل های کلیدی برای اخذ ویزای تمکن مالی اسپانیا از قرار زیر می باشد :

  • متقاضی باید اثبات کند که به مبلغ ماهیانه مشخصی را از یک منبع مالی دائمی دریافت می کند . به طور مثال درآمد دریافتی از سرمایه گذاری ها و در آمد حاصل از بازنشستگی . البته لازم به ذکر است دریافت حقوق ناشی از اشتغال مشول این عنوان نمی گردد همچنین سود حاصل از وجوه حسابهای بانکی .  میزان این مبلغ ثابت برای اخذ ویزای تمکن مالی اسپانیا حداقل ۲۵۰۰ یورو می باشد .
  • متقاضی باید اثبات کند که در طول یک سال ، مبلغ مناسبی را در حساب بانکی خود به عنوان میانگین موجودی حساب ، نگهداری کرده است . حساب بانکی باید به نام خود شخص متقاضی باشد و حداقل میانگین موجودی حساب مبلغ ۷۰ هزار یورو می باشد . این مبلغ باید در هر لحظه ، بلافاصله قابل برداشت باشد .

سایر مدارکی که برای دریافت ویزای تمکن مالی اسپانیا ضروری است گواهی عدم سوء سابقه قضایی ، گواهی سلامت جسمانی  و یک اجاره نامه معتبر در کشور اسپانیا است . ( متقاضی باید یک آدرس معتبر را برای خود اجاره کند )

 

مراحل اخذ ویزای تمکن مالی اسپانیا

پس از اینکه وکلای مهاجرت شما کلیه مدارک مورد نیاز علاوه بر فرم ها و تقاضانامه ها را مبنی بر درخواست ویزای توان مالی اسپانیا دریافت داشتند  ، اولین اقدام مراجعه به سفارت و یا کنسولگری اسپانیا در تهران می باشد . شما باید تقاضانامه و پرونده خود را به سفارت اسپانیا در تهران تقدیم نمایید . در گام بعدی سفارت ، پرونده شما را به سازمان مهاجرت اسپانیا ارسال می نماید .

از زمان تایید تقاضانامه  شما برای ویزای توان مالی اسپانیا ، ظرف ۳۰ روز سفارت با شما تماس خواهد گرفت تا برای دریافت ویزای اسپانیا به سفارت مراجعه نمایید . شما باید ظرف مدت مشخص شده در ویزا ( معمولا ۹۰ روز ) وارد کشور اسپانیا شوید . همچنین باید اطمینان حاصل کنید که پاسپورت شما در زمان ورود به اسپانیا مهر بخورد .

ظرف یک ماه از ورود شما به اسپانیا ، شما باید در استانی که قصد اقامت و زندگی دارید ، به سازمانهای مربوطه درخواست اقامت در اسپانیا را تقدیم نمایید .  اگر در بارسلونا و سانتاکروز قصد اقامت داشته باشید وکلای ما شما را همراهی خواهند کرد و در شهرهای دیگر نیز ما شما را پشتیبانی خواهیم کرد .

مجوز اقامت اولیه شما در اسپانیا به شما اجازه اقامت یک ساله را می دهد . در زمان تمدید مجوز اقامت اسپانیا ( که شما باید مجددا موجود بودن شرایط لازم را اثبات کنید ) ، مجوز اقامت شما به مدت ۲ سال دیگر تمدید خواهد شد .  در تمدید دوم ، مجددا برای دو سال دیگر مجوز اقامت خواهید داشت و  در تمدید بعدی به مدت ۵ سال مقیم اسپانیا خواهید بود .

 

نقش ما در اخذ ویزای توان مالی اسپانیا

دپارتمان مهاجرت اریکه عدل ، تقاضای ویزای تمکن مالی شما را از ابتدا تا انتها پشتیبانی خواهد کرد . عمده فعالیت های ما در این خصوص از قرار زیر است :

  • بررسی اولیه وضعیت و مدارک شما و دیدار حضوری و یا تلفنی با شما با هدف بررسی مناسب بودن این برنامه مهاجرت برای شما .
  • پاسخگویی به کلیه سوالات شما در خصوص پروسه اخذ ویزای توان مالی اسپانیا .
  • بررسی کامل و دقیق کلیه فرم ها ، تقاضانامه ها و مدارک و اطمینان از اینکه این مدارک به دست مقامات صالح مهاجرت رسیده اند .
  • پیگیری مداوم تقاضای ویزای تمکن مالی اسپانیا  در سفارت ، ما به محض تسلیم تقاضا با سفارت هماهنگ می کنیم که پروسه به درستی طی شود .
  • پس از اینکه تقاضانامه بدست مقامات اسپانیایی رسید ما پیگیری خود را در ادارات مربوطه آغاز میکنیم تا مطمئن شویم مدارک دیگری مورد نیاز نباشد و پروسه در مسیر صحیح ادامه یابد .
  • دریافت نامه پذیرش تقاضای ویزای توان مالی اسپانیا  از جانب شما و راهنمایی کامل شما از بدو ورد به اسپانیا برای دریافت مجوز اقامت در اسپانیا .

 

حق الزحمه اریکه عدل در پروسه ویزای تمکن مالی اسپانیا

حق الزحمه موسسه حقوقی اریکه عدل در پروسه ویزای تمکن مالی اسپانیا  ، به موجب قرارداد فی مابین یک مبلغ مشخص و مقطوع است  . دقت بفرمایید که هزینه ذکر شده شامل هزینه های تقدیم تقاضانامه ویزای توان مالی اسپانیا  و هزینه های ترجمه رسمی و  تایید قانونی اسناد و مدارک شما نخواهد بود .

ما در ابتدا برای تشخیص صلاحیت شما در این برنامه یک مبلغ جزئی دریافت می کنیم . به محض اینکه تشخیص صلاحیت انجام شد و البته شما تصمیم بر ادامه پروسه گرفتید  ، موسسه ما الباقی مبلغ حق الزحمه را دریافت نموده و پروسه را آغاز خواهد کرد .

به منظور تمدید مجوز اقامت ، شما باید مبلغ محدودی را به اریکه عدل بپردازید . ذکر این نکته ضروری است که ما موافقت مقامات اسپانیایی را در خصوص تمدید مجوز اقامت تضمین نمی کنیم بلکه کیفیت کار خود را تضمین خواهیم کرد .

 

خدمات جانبی ویزای توان مالی اسپانیا

+ خرید ملک در اسپانیا 

در این خصوص اریکه عدل دو نوع سرویس ارائه می دهد :

۱- پکیج مقدماتی : در این سرویس ما ، شما را با کلیات معاملات ملک در اسپانیا آشنا می کنیم و شما این اطمینان را خواهید داشت که تمامی قرارداد ها و پیش قراردادهای از نقطه نظر قانونی مورد تایید هستند .

۲- پکیج کامل :  سرویس کامل ما در خصوص خرید ملک در اسپانیا ، کلیه امور مربوط به خرید ملک از صفر تا صد ماجرا توسط ما مدیریت و انجام خواهد شد .

 

+ مشاوره مالیاتی بین المللی 

اگز قصد ماندن در اسپانیا را داشته باشید و مایل باشید املاک و سرمایه های بین المللی نیز در اختیار داشته باشید . وکلای مالیاتی ما به شما کمک خواهند کرد تا بهترین برنامه ریزی را در مسیر کاهش هر چه بیشتر مسئولیت های مالیاتی در اسپانیا  طرح ریزی کنید .

 

+ آماده سازی اظهارنامه مالیایت اسپانیا 

ما به شما کمک میکنیم تا اظهارنامه مالیات بر درآمد خود در اسپانیا را در مسیر قانون و مقررات تکمیل و ارسال نمایید .

 

+ ثبت شرکت در اسپانیا 

بسته به موقعیت شما و قیمت ملکی که قصد خرید آن را دارید به منظور مقاصد مالیاتی شاید بهتر باشد که شما ابتدا یک شرکت ثبت کنید و سپس ملک را به نام شرکت خریداری نمایید .  ما شما را در این مسیر همراهی خواهیم کرد .

 

+ دفتر مجازی

ما یک آدرس ، تلفن و  فکس در اسپانیا در اختیار شما قرار خواهیم داد تا هزینه های شما کاهش یابد و دفتر مجازی خود را تاسیس کنید . کلیه تماس ها به شما دایورت خواهد شد .

 

 

 

مهاجرت به اروپا از طریق ویزای طلایی پرتغال

به دنبال اصلاحات اخیر قوانین و مقررات مهاجرت پرتغال اکنون مهاجرت به اروپا از طریق ویزای طلایی پرتغال امکان پذیر شده است  . دپارتمان مهاجرت موسسه حقوقی بین المللی اریکه عدل در راستای رسالت خود که همانا فراهم کردن بهترین و مناسب ترین راهها جهت اخذ اقامت اروپا برای هموطنان ایرانی می باشد ، اکنون با توجه به آخرین اصلاحات قوانین و مقررات مهاجرت کشور پرتغال ، پیشنهاد ویژه ای در زمینه سرمایه گذاری و مهاجرت به اروپا از طریق اقامت پرتغال ارائه می کند .

مهاجرت به اروپا از طریق ویزای طلایی پرتغال

مجوز اقامت ( مهاجرت به پرتغال ) برای فعالیت های سرمایه گذاری (PIPA) که از هشتم اکتبر ۲۰۱۲ با اصلاحات سال ۲۰۱۵ در پرتغال به تصویب رسید به اشخاص خارجی اجازه می دهد که در پرتغال سرمایه گذاری نمایند و مجوز اقامت پرتغال را  بدست آورند.

اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری که عمدتاً تحت عنوان ویزای طلایی (Golden visa) از آن یاد می شود، یکی از جذاب ترین برنامه های مهاجرت به اروپا برای سرمایه گذاران بین المللی است. این برنامه در عین حال که بسیار ساده و شفاف است، پروسه حقوقی و قانونی مشخص و قابل اعتمادی دارد.

مهاجرت به اروپا از طریق ویزای طلایی پرتغال برای کسانی که به دنبال اخذ ویزای شنگن هستند نیز فرصت بی نظیری محسوب می شود . در اکثر برنامه های مهاجرت متقاضیان پس از اخذ مجوز اقامت باید درخواست جداگانه ای برای صدور ویزای شنگن به دولت مربوطه تقدیم نمایند . لیکن در  فرصت مهاجرت به اروپا از طریق ویزای طلایی پرتغال ، نیازی به درخواست جداگانه برای ویزای شنگن نیست و متقاضی به محض بدست اوردن مجوز اقامت پرتغال خود به خود دارای ویزای شنگن نیز خواهد بود .

مزایای مهاجرت به اروپا از طریق ویزای طلایی پرتغال

دارنده ویزای طلایی پرتغال (مجوز اقامت برای سرمایه گذاران خارجی) مزایای بسیار فوق العاده ای دارد از جمله این مزایا:

  • مجوز ورود به خاک پرتغال بدون نیاز به ویزای جداگانه
  • سفر آزادانه به حوزه کشورهای شنگن بدون نیاز به ویزای جداگانه (حوزه کشورهای شنگن از ۲۶ کشور اروپایی تشکیل شده است)
  • مجوز زندگی و کار در پرتغال
  • حداقل اقامت و ماندن در پرتغال (دارنده ویزا تنها باید ۷ روز در سال اولیه کسب ویزای طلایی در پرتغال بماند. در سالهای بعدی تنها ۱۴ روز باید در پرتغال اقامت داشته باشد.
  • خانواده دارنده ویزای طلایی نیز به سادگی می توانند در کشور پرتغال به وی بپیوندند. این اعضای خانواده شامل همسر، فرزندان زیر ۱۸ سال، پدربزرگ، مادر بزرگ و ….
  • دارنده ویزای طلایی پرتغال پس از گذر ۵ سال اقامت موقت با رعایت شرایط قانونی می توانند اقامت دائم را بدست آورند.

 

برای آگاهی از جزئیات کامل برنامه مهاجرت به اروپا از طریق ویزای طلایی پرتغال به دپارتمان مهاجرت موسسه حقوقی اریکه عدل و سپس به صفحه ویزای طلایی کشور پرتغال ( مهاجرت به پرتغال ) مراجعه بفرمایید . 

اقامت الکترونیک استونی

اقامت الکترونیک چیست ؟

اقامت الکترونیک عبارت ست از اینکه یک دولت در محیط بین المللی ، به صورت کاملا قانونی اقدام به ارائه اسناد هویتی کشورش به متقاضیان از سرتاسر دنیا می کند (هویت دیجیتال) .

این موضوع سبب می گردد تا افرادی که بواسطه تابعیتشان در محیط تجاری بین المللی با محدودیت مواجه هستند (ماننده ایرانی ها ) بتوانند شرکت بین المللی ثبت کنند و به صورت آنلاین شرکتشان را اداره کنند و از این طریق به کسب و کار بین المللی بپردازند .

جمهوری استونی به عنوان اولین کشور در دنیا اقدام به ارائه اقامت الکترونیک می نماید .یک هویت دیجیتال برای هر کسی در هر جای دنیا که قصد راه اندازی کسب و کاری مستقل از مکان جغرافیایی را داشته باشد.

اقامت الکترونیک علاوه بر موارد بالا سبب تسهیل دسترسی به خدمات امن و آسان الکترونیک در کشور مقصد می گردد .برخورداری از این خدمات موجبات افزایش اعتماد طرفین تجاری شما را فراهم خواهد آورد.

اختیارات شخص دارای اقامت الکترونیک :

  • امضای دیجیتال اسناد و قرارداد ها
  • بررسی صحت و اعتبار اسناد و قراردادهای امضا شده
  • انتقال اسناد و مدارک به صورت امن و محرمانه
  • تاسیس شرکت آنلاین با هوست استونیایی ( جهت تاسیس این شرکت بایستی یک آدرس فیزیکی در استونی داشته باشید . وکلای ما در این امر به شما یاری خواهند رساند)
  • مدیریت شرکت از هر جای دنیا به صورت آنلاین
  • استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک و انتقال پول به هر جای دنیا ( در حال حاضر افتتاح حساب بانکی در استونی نیازمند یک بار مراجعه شما به بانک مربوطه می باشد . با این حال شما عزیزان می توانید توسط خدمات افتتاح حساب بانکی ما در اروپا این کار را به صورت غیر حضوری انجام دهید )
  • انجام امور مالیاتی استونی به صورت آنلاین ( اقامت الکترونیک خود به خود سبب ایجاد پرونده مالیاتی نمی گردد . جهت ایجاد کد مالیاتی و مدیریت آن بالاخص جلوگیری از تعلق مالیات مضاعف می بایستی حتما از مشاورین مالی ما کمک بگیرید)

کلیه این امکانات که برای چند دهه برای شهروندان استونی فراهم بوده است اکنون برای کسانی که اقامت الکترونیک اخذ می کنند نیز در دسترس است . استونی مفتخر است که پیشگام ایده کشور بدون مرز بوده است.

کارت هوشمند مقیم الکترونیک

شخص مقیم الکترونیک یک کارت هوشمند دریافت می کند که امکانات زیر را برای وی به ارمغان می آورد :

  • شناسایی دیجیتالی جهت استفاده از خدمات امن مالی و تجاری
  • امضای دیجیتال اسناد و مدارک
  • بررسی صحت و اعتبار اسناد و قراردادهای امضا شده
  • استفاده از خدمات اسناد محرمانه و محافظت شده

کارت هوشمند اقامت الکترونیک استونی

امضای دیجیتالی که در بالا از ان یاد شد ارزش قانونی معادل با امضای دست نوشته دارد . همچنین این کارت هوشمند همانند آن است که طرف تجاری شما ، شما را از نزدیک دیده و احراز هویت کرده است . این مساله سبب می گردد مشکل بی اعتمادی میان تجار مرتفع گردد.

دقت بفرمایید که اقامت الکترونیک ، به معنی کسب تابعیت کشور استونیا یا حق ورود به این کشور یا اتحادیه اروپا نیست. در واقع این نوع اقامت ،  یک ابزار تجاری جهت تسهیل کسب و کار بین المللی است . به عبارت دیگر این کارت هوشمند نشان هویت فیزیکی فرد نیست و نمی توان از آن به عنوان سند مسافرت استفاده نمود .

در صورتی که قصد مهاجرت به اروپا را دارید ، می توانید از خدمات دیگر ما همچون مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و یا مهاجرت از طریق ثبت شرکت  استفاده نمایید.

نکات مهم در خصوص اقامت الکترونیک

اقامت الکترونیک استونی ، سبب اعطای تابعیت ، اقامت دائم یا موقت در این کشور ، حق ورود به استونی و یا اتحادیه اروپا و مالیات اقامت و ... نخواهد بود . کارت هوشمند اقامت الکترونیک استونی ، مدرک فیزیکی نشانگر هویت و ابزار مسافرت محسوب نمی شود . اقامت الکترونیک ویزا نیست و تکلیف اخذ ویزا را ساقط نمی کند .

بازدیدکننده گرامی :

متن فوق حاصل تلاش و تحقیق نویسندگان گروه وکلای بین المللی اریکه عدل می باشد ، صمیمانه خواهشمندیم در صورت استفاده از آن در متون تحقیقی خود ، به مالکیت ادبی اثر ارج نهاده و حتما منبع را نیز ذکر بفرمایید . سپاسگذاریم.

سوالات خود را در خصوص این سرویس در بخش مشاوره حقوقی آنلاین مطرح بفرمایید .