گرفتن اقامت لتونی از طریق ثبت شرکت

در این پست ، دپارتمان مهاجرت اریکه عدل قصد دارد ، طریقه گرفتن اقامت لتونی از طریق ثبت شرکت تشریح کند . مجموعه هزینه های این روش حدود ۶۰ هزار یورو بوده و اخذ ویزای شنگن نیز از این طریق میسر می باشد .

جمهوری لتونی ( لاتویا ) یکی از کشورهایی است که برنامه های سرمایه گذاری مهاجرین را در دستور کار خود قرار داده است . یکی از راههای مهاجرت و گرفتن اقامت لتونی سرمایه گذاری تجاری ( کسب و کار ) یا ثبت شرکت در لتونی است . مجوز اقامتی که در لتونی صادر می گردد در اکثر کشورهای اروپایی ( کشور های حوزه شنگن ) معتبر می باشد . به عبارت دیگر اخذ ویزای شنگن از راه ثبت شرکت در لتونی میسر می باشد . اشخاصی که موفق به اخذ اقامت لاتویا از طریق سرمایه گذاری شده اند می توانند به طور آزادانه در حوزه کشورهای شنگن مسافرت کنند و تا بازه زمانی ۹۰ روز در این کشورها اقامت داشته باشد .

گرفتن اقامت لتونی از طریق ثبت شرکت ، مهاجرت به لتونی از راه ثبت شرکت ، اخذ ویزای شنگن از راه ثبت شرکت در لتونی

شرایط اساسی گرفتن اقامت لتونی

متقاضی مهاجرت به لتونی از راه ثبت شرکت  ( به همراه همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود ) می تواند در فرض وجود شرایط زیر نسبت به دریافت اقامت لتونی اقدام نماید :

  • شخص باید یک کسب و کار قانونی و مشروع در قالب یک شرکت تجاری راه اندازی نماید و حداقل ۵۰ هزار یورو در آن کمپانی سرمایه گذاری نماید .
  • مبلغ ۱۰ هزار یورو به دولت لتونی پرداخت نماید . ( این مبلغ فقط یک بار اخذ می شود )

برای حفظ مجوز اقامت لتونی ، شرکت تازه تاسیس به این منظور باید حداقل ۳۳۰۰ یورو مالیات ماهیانه پرداخت نماید . این مالیات شامل کلیه عناوین مالیاتی می شود که شرکت تاسیس شده در حوزه فعالیت هایش مشمول آن است . از قبیل مالیات بر درآمد ، ارزش افزوده ، بیمه تامین اجتماعی ، مالیات بر درآمدهای شخصی کارکنان شرکت و ...

در هر شرکتی که به منظور گرفتن اقامت لتونی ثبت می گردد ، تا ۱۰ نفر می توانند سرمایه گذاری نمایند به شرطی که سرمایه هر کدام حاقل ۵۰ هزار یورو بوده و هزینه ۱۰ هزار یورویی را نیز به دولت پرداخت نمایند . نکته قابل توجه این است که تعداد سرمایه گذاران در شرکت میزان مالیات پرداختی را تحت تاثیر قرار نمی دهد ( همان ۳۳۰۰ یورو ) . این مبلغ حداقلی ، حتی با فرض افزایش تعداد سرمایه گذاران در شرکت تغییری نمی کند .

گرفتن اقامت لتونی از طریق ثبت شرکت برای همسر و فرزاندان

همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال متقاضی اقامت لتونی که سرمایه گذار اصلی می باشد به صورت خودکار مجوز اقامت دریافت می کنند چرا که خانواده سرمایه گذار محسوب می شوند . دارنده مجوز اقامت لاتویا از حقوق بسیار زیادی برخوردار می باشد . در مقام بیان این حقوق می توان به حق استفاده از تحصیلات رایگان در لتونی اشاره کرد .

در خصوص گرفتن اقامت لتونی از طریق ثبت شرکت نکته قابل عرض این است که انتخاب حوزه و موضوع کسب و کار به طور کامل بر عهده سرمایه گذار است . این حوزه می تواند معاملات املاک باشد ، تولید صنعتی ، تجارت ، حمل و نقل ، دانش آی تی و یا هر چیز دیگری باشد .

برای ثبت درخواست اقامت لاتویا شخص سرمایه گذار یا باید یک شرکت جدید تاسیس کند یا اینکه به میزان مبلغ مورد نیاز در یک شرکت دیگر که از قبل موجود بوده است سرمایه گذاری نماید .

نکته قابل توجه این است که خرید سهام یک شرکت سهامی عامل در لاتویا از شخص ثالث به میزان سرمایه مورد نیاز (۵۰ هزار یورو ) ، موجب صدور اقامت شخص سرمایه گذار نمی شود .

موسسه حقوقی بین المللی اریکه عدل از طریق دپارتمان تخصصی مهاجرت ، با توجه به اینکه در ریگا پایتخت لاتویا دارای دفتر ثابت می باشد ، میتواند نیازهای شما را به صورت کامل در خصوص گرفتن اقامت لتونی از طریق ثبت شرکت  در کشور لتونی پوشش دهد .

دپارتمان تخصصی مهاجرت اریکه عدل

برنامه مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

در این پست ، دپارتمان تخصصی مهاجرت اریکه عدل در خصوص مهاجرت به کانادا ، اخذ اقامت کانادا و شرایط صدور تابعیت کانادا بحث خواهد نمود .  کشور کانادا چندیست برنامه مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری را در مسیر جولان کارآفرینانی که قصد مهاجرت به کانادا را دارند ، فراهم نموده است . افراد خود اشتغال و سرمایه گذارانی که از خارج کانادا رو به این کشور عزیمت می نمایند می توانند در اقتصاد کانادا سرمایه گذاری کرده و موجبات ایجاد کسب و کارهای جدید و اشتغال زایی شوند . به موجب برنامه مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری افراد متقاضی می توانند اقامت دائم کانادا را به دست آورند . سرمایه گذاران  که قصد دارند در کبک زندگی کنند باید از این نکته آگاه باشند که قوانین و مقررات متفاوتی در کبک برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری وجود دارد .

برنامه مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

روند برنامه مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

۱- متقاضیان سرمایه گذار باید اثبات نمایند که کسب و کار آنها و یا فعالیتهای اقتصادی آنها که در بستر کاملا قانونی و مشروع شکل گرفته است ، حداقل ۱۰ میلیون دلار کانادا ارزش خالص ( سرمایه با کسر کلیه تعهدات و مسئولیت های خارجی ) دارد . نکته قابل توجه این است که در این محاسبات ، ارزش سرمایه های شخصی  مانند ارث و میراث و ... حساب نمی شوند زیرا ملاک محاسبه در برنامه مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری  ، "کسب و کار و فعالیتهای اقتصادی " است .

سازمان شهروندی و مهاجرت کانادا ( CIC ) ، زمانی که افراد مرحله اول را پشت سر گذاشتند ، از متقاضیان درخواست می کند که گزارش کامل عملکرد مالی (due diligence report) از خود که توسط مراجع صالح تهیه و تنظیم شده باشد با این سازمان تسلیم نمانید . این گزارش در حقیقت یک آزمون کاملا مستقل بوده و نشان دهنده وضعیت و کیفیت کسب و کار و فعالیت اقتصادی متقاضی در زمان گذشته است ، همچنین تجارب و آموخته های وی را نیز ترسیم می کند . علاوه بر اینها منابع ثروت شخص و ارزش خالص دارایی های او نیز مشخص می گردد .

۲-متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری بایستی میزان ۲ میلیون دلار کانادا تحت عنوان " وجوه ریسک سرمایه ای مهاجران پرداخت " نمایند . این مبلغ در کسب و کارهای نوبنیاد کانادایی ( استارت آپ ها ) با پتانسیل رشد و توسعه فوق العاده سرمایه گذاری میشود . این سرمایه گذاری توسط BDB Capital  که بازوی اجرایی سرمایه گذاری در بانک توسعه تجارت کانادا می باشد ، مدیریت و اداره می گردد .

در این زمان یک قرارداد با طرفیت سازمان شهروندی و مهاجرت کانادا ( CIC ) با موضوع جزئیات مدیریت سرمایه ، شروط و تعهدات طرفین و ... منعقد می گردد . این قرارداد باید قبل از سرمایه گذاری ۲ میلیون دلار امضا گردد .

۳-شخص مهاجر باید اثبات نماید که در زبانهای انگلیسی یا فرانسه تسلط نسبی دارد ( در همه ۴ مهارت زبانی از قبیل مکالمه ، خواندن ، شنیدن و نوشتن )

۴- شخص که قصد مهاجرت از طریق سرمایه گذاری را دارد بایستی دارای مدرک آکادمی کانادایی یا گواهینامه تخصصی ( حداقل یکساله) یا مدرک معادل خارجی باشد که مورد پذیرش دولت کانادست .

پروسه برنامه مهاجرت به کانادا و  اقامت دائم

اگر متقاضی مهاجرت دارای شرایط و ملزومات لازم باشد برای وی مجوز اقامت دائم کانادا صادر می گردد . این مجوز ( ویزا ) شامل تاییده اقامت دائم او نیز می باشد . اگر شخص سرمایه گذار تبعه آن دسته از کشورهایی باشد که برای ورود به کانادا نیاز به ویزا دارند برای او ویزای ورود به کانادا نیز صادر می گردد .

دارنده ویزای اقامت دائم دارای حقوق زیر می باشد :

  • برخورداری از کلیه مزایای اجتماعی که شهروندان کانادایی از آن برخوردار هستند ، از قبیل پوشش سلامت و ...
  • برخورداری از حق زندگی کار یا تحصیل در هر نقطه کانادا که دلخواه او باشد .
  • درخواست برای تابعیت دائمی کانادا

تقدیم درخواست برای تابعیت کانادا

اقامت با تابعیت متفاوت است . اقامت در واقع حق زندگی در مکانی است ولی تابعیت فرد را شهروند یک دولت می کند . سرمایه گذاران دارای ویزای اقامت دائم در شرایط زیر می توانند برای تابعیت کانادا درخواست ثبت کنند :

  • دارا بودن مجوز اقامت دائم یا PR در حالی که به همه تعهدات قانونی وضعیت خود عمل نموده اند .
  • حضور فیزیکی در خاک کشور کانادا به عنوان مقیم دائمی حداقل ۱۴۶۰ روز در طول ۶ سال قبل از ثبت درخواست و همچنین حضور فیزیکی در کانادا حداقل به مدت ۱۸۳ روز در هر سال به مدت ۴ سال در صول ۶ سال گذشته قبل از ثبت تقاضانامه .
  • عمل به تعهدات مالیاتی در ۴ سال مالیاتی گذشته که به صورت متوالی یا متناوب در ۶ سال گذشته انجام شده است .
  • اظهارنامه مبنی بر قصد اقامت در طول پروسه تابعیت دائم .
  • اثبات دانش کافی در زبانهای انگلیسی یا فرانسه
  • درک صحیح از حقوق شهروندی ، مسئولیت ها و تعهدات و همچنین مزایای شهروندی کانادا از قبیل رای دادن در انتخابات و پیروی از قوانین ، در زبان انگلیسی یا فرانسوی . درک صحیح از تاریخ کانادا ، ارزش ها ، نهادها و سمبل های ملی .

رفع مسئولیت : با وجود اینکه تمام تلاش نویسنده بر ارائه مطلب کاملا دقیق و مطابق با قوانین موضوعه مربوطه قرار گرفته است لیکن باید در نظر گرفته شود که انتشار این مقاله به معنای ارائه مشاور حقوقی تخصصی نمی باشد چرا که شرایط و ضوابط ممکن است مورد به مورد متفاوت و قائل به موضوع باشد .

 

دپارتمان تخصصی مهاجرت اریکه عدل